dijous, 10 de març del 2011

El tobogan


El nostre primer tobogán, hem baixat, hem pujat, hem rigut i ens ha fet una mica de por. Pero ens han quedat ganes de tornar-hi.
Published with Blogger-droid v1.6.7

dimarts, 8 de març del 2011

El vent


El vent neteja, saneja el cel i la ment. Fa que el vol de les gavines sigui més espectacular i que el cel canviï a cada hora. Avui hem gaudit de la foscor de les coves i la variabilitat del blau. Fins dema.
Published with Blogger-droid v1.6.7

dilluns, 7 de març del 2011

El descans dels guerrers


Ja hem arribat a aquest petit pararía, terra fosca de ningún més que l aire etern. La plumas ja es pon, i el petit ha caigut Ben adormit. Massea experiencies per un sol diario. Fina Dema.
Published with Blogger-droid v1.6.7

diumenge, 6 de març del 2011

Tres maratones en 98 días


Y claro, estamos destrozados, si si estamos cansados. Y hoy, mi onceava maratón he hecho algo que no había hecho antes: he parado para ir al baño, causa de fuerza mayor. En la rambla Prim he entrado en un bar, cansada sudada y con el dorsal. Los camareros, se han girado al verme entrar : es una emergencia les he dicho, y los simpáticos orientales aún se están riendo ahora. Parada técnica de casi tres minutos, pero sin duda necesaria. Hemos acabado ciertamente, pero muy justines y con la técnica lagartija. Ahora contentos nos dirigimos a una nueva etapa. Pero hoy....a descansar. Que nos lo hemos ganado.
Published with Blogger-droid v1.6.7

dissabte, 5 de març del 2011

Camí de la tercera...


En poco més de tres mesos. Avui no hi ha nervis ni neguit. Farem el que podrem i tan bé com sapiguem, mirant de passar-ho tan bé com sigui possible. Estic il.lusionada perque sera tota una festa, amb un dia increíble, molt ben acompanyada. Dema a gaudir i fer una volta per Barcelona ;) Si podeu no dubteu en participar i viure aquesta festa.

Aquest vídeo té menys poesia, però és força divertit, boníssim. No podem dir que no té raó ;)



dijous, 3 de març del 2011

Un disgust


Ha estat un petit disgust, un moment de malestar i angoixa, ple de dubtes sense resposta. Un mal dia teu no canvia tot, fa trontollar les certesses i creixer dubtes del no res. Potser veuras que m afecta, simplement el resultat d estimar te, pero com diu la meva campaneta sempre trobare forces per cercar les respostes que t ajudin a ser millor persona.
Published with Blogger-droid v1.6.7
 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez